Kuna ušla u trafostanicu, pola Valjeva ostalo bez struje

Deo Valjeva protekle noći dva sata nije imao struju jer je kuna ušla u trafostanicu u Novom naselju i izazvala kratak spoj, rečeno je u Elektrodistribuciji.
Kuna ušla u trafostanicu, pola Valjeva ostalo bez struje
Foto: Pixabay
Direktor Elektrodistribucije Valjevo Zoran Nikolić rekao je da je prvo trebalo, u ne tako lakim uslovima, ustanoviti šta se dogodilo, da bi se potom otklonio kvar premošćavanjem.
 
Zbog mnogobrojnih poziva građana prošle noći bilo je teško doći do dežurnih dispečera.
 
To nije prvi put da se događaju slične stvari. Pre nekoliko godina mačka је ušla u trafostanicu kod Ekonomske škole u širem centru grada.
  • jovana

    31.07.2017 12:18
    šta se desilo sa kunom?
    to mene najviše zanima..
  • Realista

    30.07.2017 12:57
    Trololol kuna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.