Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Nije Del Boj džabe govorio "Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri".

Ako se može suditi po finansijskim stručnjacima, imao je pravo. Finansijski eksperti veruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti.

Trosoban stan u Pekamu danas vredi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu. Ako na stan dodamo garažu koju su posedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri - to je još 55.000 funti.

Ipak, najvredniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi "To Hull and Back" čija se vrednost danas procenjuje na dva miliona funti.

Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

"Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živeli luksuzan život kojem su sve vreme težili", ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.

Inače, "Mućke" su i dan-danas jedna od najomiljenijih britanskih serija, ali to nije slučaj samo na Ostrvu. Del Boj i Rodni su omiljeni likovi i na Balkanu.

  • Vlada

    27.08.2017 16:30
    ---
    Plakao sam od smeha uz ovu ekipu i sjajan scenario.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.