VIDEO: Voditeljka euforično informisala naciju o hidrogenskoj bombi

Voditeljka Ri Čun-hi euforično i s nacionalnim ponosom obavetila je narod u Severnoj Koreji da je ta zemlja uspešno testirala hidrogensku bombu.
VIDEO: Voditeljka euforično informisala naciju o hidrogenskoj bombi
Foto: 021
Njeno čitanje najvažnije vesti dana obišlo je još jednom svet. Voditeljka, za koju se veruje da ima oko 70 godina i da je u penziji, najpoznatija je žena u Severnoj Koreji.
 
Iako u penziji, ova televizijska veteranka, saopštava sve vesti vezane za uspešna testiranja nuklernog programa Severne Koreje, a ona je imala zadatke i da Severnu Koreju obaveti da su umrli otac nacije Kim Il Sung i kasnije njegov sin Kim Džong Il.
 
Zavisno od vrste vesti koju saopštava, javnost je mogla da je vidi kako plače, smeje se i viče. Ipak, svaki put je bila dosledno teatralna i u tradicionalnoj ženskoj nošnji. U septembru prošle godine takođe je saopštila da je njena zemlja uspešno izvela peti nuklearni test.
  • Lala

    04.09.2017 20:48
    Crnjak
    Strasno, kao da gledam Vulina travara ili Nebojsu iz beograda..cim ugledaju velikog vodju.
  • Недељко

    04.09.2017 07:46
    Дај ман'те
    Они под санкцијама направе хидрогенску бомбу, па ако нисмо еуфорични због њих онда требамо да смо апатични због нас. Видећете нашу еуфорију у новембру на отврању моста. То ће бити мали корак за човечанство али велики за Србију.
  • mrva

    04.09.2017 01:34
    lobotomirana nacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.