VIDEO: U Kini otvoren "najlepši auto-put"

Kina je dobila novo infrastrukturno čudo otvaranjem grandioznog auto-puta koji predstavlja još jedan podvig kineskih neimara.
Auto-put koji nazivaju najlepšim otvoren je za saobraćaj u kineskoj provinciji Hunan.
 
Novi auto-put povezuje mnoge turističke znamenitosti u tom kraju Kine, uključujući planinski masiv Tjenanmen, koji je bio inspiracija tvorcima holivudskog blokbastera Avatar. 
 
Očekuje se da će novi putni pravac pomoći razvoju turizma te regije.
 
  • Divota

    20.09.2017 16:31
    Kada se pogleda slika, deluje fantastično. Neverovatno šta sve ljudi mogu napraviti. Samo se nadam da vozači neće trenirati letenje.
  • zekonja

    20.09.2017 13:25
    -
    Nestvarno, ovo nema cak ni u Srbiji. Kako bi tek uradili da im je Zorana koji put banula u kontrolu. Lepo skoro kao u takovskom kraju.
  • JS

    20.09.2017 13:07
    Grdelica
    Daj pustite te Kineze u Grdelicku klisuru neka naprave tamo na brzaka jedno grandiozno cudo, ovi nasi se polomise od posla pa nista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva