Ove pesme su hit među psihopatama

Eminemova pesma "Lose Yourself" je omiljena među psihopatama, pokazalo je novo istraživanje.
U istraživanju učestvovalo je 200 osoba. Istraživači sa Univerziteta Njujork su im puštali 260 pesama, i pokazalo se da je najveći broj njih s poremećajem psihopatije bilo fan pesama "Lose Yourself" od Eminema i "No Diggity" grupe Balckstreet.
 
S druge strane, "My Sharona" grupe "The Knacks" i Sijina "Titanum" psihopatama se uopšte ne sviđaju, javlja "Njujork post".
 
Otprilike jedan odsto svetske populacije ima naznake ili duboki poremećaj psihopatije. Iako nam društvo stalno servira sliku o psihopatima koji su nužno serijske ubice ili zločinci, psihopate su svuda oko nas. Najčešći uzroci psihopatije, odnosno "daltonizma" na ljudska osećanja i moralne vrednosti, su loša socijalizacija u detinjstvu.
  • Pokemon

    27.09.2017 17:27
    Kako ste samo zaboravili Vivaldija?
  • teski psihopata

    27.09.2017 17:06
    Slusam samo Cecu i Karleusu i za obe mislim da su zene koje su posteno uspele u zivotu.
  • Rale

    27.09.2017 11:12
    Ili opere - na primeru Mitrovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.