VIDEO: Dačić Erdoganu pevao na turskom

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić pevao je turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast.
Snimci Dačićevog pevanja Erdoganu objavljeni su na društvenim mrežama.
 
Na jednom snimku se može videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu "Osman Aga" na turskom jeziku.
 
Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Dačić na svečanoj večeri peva "svoju" Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš. 
 
Ovo nije prvi put da Dačić uzima mikrofon i peva, isto je učinio i krajem avgusta na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji gde je imao čitav program. Tada je otpevao desetak pesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku. 
 
Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića u junu ove godine pevao "O sole mio" pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem.
 
 
  • Naki

    14.10.2017 20:44
    Dobro
    se pripremio,naučio turski,ali mu engleski baš nešto ne ide što je prvo trebao da zna kao ministar inostranih poslova.Inače,pročitajte u "Danas"-u kolumnu Draže Petrovića na ovu temu,dobro je "ošinuo"sve dahije ove jadne zemlje. Pridružujem se većini komentatora koji su rekli da se stide i da ih je sramota kako nas ova budala predstavlja u svetu a i kod nas.Kreatura ...i mene je stid kad ovo gledam,...30 godina.Amin
  • boki2

    13.10.2017 13:06
    e pa Daki treba da se sprema da otpeva LILI MARLEN kad dodje uvažena simpetizerka režima Nemačka kancelarka Angela Merker i bogami da salutira ko pravi dojčer
  • boki2

    13.10.2017 12:53
    dobićete vi uskoro od Erdogana OSMANA agu pa će te se pušiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.