VIDEO: Vraća se Tamagoči, ovog puta na telefonima

Nekada veoma popularna igra, virtuelni kućni ljubimac – Tamagoči vraća se u novom ruhu.
Kompanija "Bandai Namco" priprema novu verziju ove čuvene igračke iz 90-ih, samo prilagođenu današnjem vremenu. Tamagoči ovog puta dolazi kao aplikacija za pametne telefone. Igra stiže 2018. godine, zvaće se "Tamagochi forever" i biće besplatna za "android i "iOS" operativne sisteme.
 
Zanimljivo je i da će imati AR elemente (prikaz proširene stvarnosti), zbog čega će delimično ličiti na igru "Pokemon Go", navodi "Dejli mejl".
 
U promotivnom video-klipu koji najavljuje igru, igrači se zabavljaju sa virtualnim kućnim ljubimcem koristeći kameru svog telefona, zbog čega izgleda kao da je Tamagoči stvarno u sobi sa njima i da pozira na fotografijama.
 
Kao i ranije, igrači će morati da hrane Tamagočija i da čiste za njim, da bi bio srećan i zadovoljan. Ljubimac će rasti i razvijati se u zavisnosti od toga koliko dobro se o njemu brine.
 
Igra će sadržati u virtuelni grad u kome će živeti drugi likovi sa kojima možete da postanete prijatelji.
 
 
"Tamagochi forever" će sledeće godine prvo postati dostupan u SAD, s tim što svi zainteresovani već u ovom trenutku mogu da se registruju na sajtu prozvođača, ukoliko žele da postanu inspiracija za nekog od likova.
 
Kompanija "Bandai" je, na 20-godišnjicu Tamagočija, prošlog meseca objavila da će ponovno početi i sa proizvodnjom te igračke, samo u nešto drugačijem obliku, pošto će imati šest različitih vrsta dizajna, a svaki igrač će dobiti isto toliko ljubimaca.
  • zove se tamagochi

    04.12.2017 22:54
    Tata ima li nesto gore od pokemona?
    Ima Stevice, zove se tamagochi i vadi bateriji oci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.