Dete upalo u šaht, izvukla ga žena koja je upala u isti šaht

Dečak star 10 godina upao je u otvoreni kanalizacioni šaht prekriven snegom, u selu Čeremšan, u ruskoj republici Tatarstan, odakla ga je izvukla žena iz spasilačkog tima koja je upala - u taj isti šaht.
Dete upalo u šaht, izvukla ga žena koja je upala u isti šaht
Foto: Pixabay
Za razliku od deteta koje je ostalo nepovređeno, žena spasilac, 31-godišnja Gulija Jarulina, povredila je kičmu.
 
Kako se navodi, roditelji dečaka su u četvrtak uveče prijavili policiji njegov nestanak, nakon čega je organizovana potraga koja je prečešljala celo selo, šumu pored njega i obalu reke.
 
Pošto je upao u šaht dubok tri metra, dečak je plakao i vikao, dok je imao snage, da bi na kraju zaspao. Sneg koji je padao brzo je ponovo zatrpao otvor.
 
Dečak je upućen u bolnicu gde je zbrinut zbog hipotermije. Lekari kažu da bi se smrzao da je još koji sat ostao u šahtu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti