Avion pun vodoinstalatera morao da sleti zbog pokvarenog WC-a

Frenk Olsen, direktor kompanije Rorkjop, i njegovih 70 vodoinstalatera, ukrcali su se prošle nedelje u avion u Oslu kako bi posetili sajam opreme u Nemačkoj.
Ubrzo nakon poletanja posada je primetila kvar u WC-u. Prema propisima, morali su da se vrate i slete. Kada su obavestili putnike zbog čega moraju da prekinu let, svi su prasnuli u smeh. 
 
"Retko je bilo situacija da putnici moraju da slete zbog problema s WC-om, a da budu tako veseli", izjavio je Olsen za Vašington Post. "Mi smo rado hteli da popravimo WC, ali nažalost, to je bilo moguće uraditi jedino sa spoljašnje strane aviona. A mislili smo da slanje jednog našeg vodoinstalatera na 10.000 metara visine možda nije najbolje rešenje", našalio se. 
 
Kvar je primećen oko 15 minuta nakon poletanja, ali je avion trebalo da kruži još oko sat vremena u blizini Osla kako bi potrošio dovoljno goriva da može bezbedno da sleti. 
 
Oni koji su za tih sat vremena morali da odu do toaleta, morali su malo da se strpe.
  • Pikac

    02.02.2018 11:25
    Lud,zbunjen,normalan
    Mora da je greška u wc papiru,nisu stavili troslojni po standardimaEU.Kako li je bilo švalerima njihovih žena kada su videli vesti na TV-u,a oni se tek razgaćili.....
  • pera

    02.02.2018 11:17
    ..
    Avion pun lovaca morao da sleti zbog odbeglog zeca
  • Ajnstajn Mileva

    02.02.2018 10:54
    Sudbina je to, a zna se da je nepredvidiva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.