VIDEO: Žena nije htela da se odvoji od torbice, pa s njom ušla u skener

Jedna žena u južnom delu Kine nije želela da ostavi svoju torbicu da prođe kroz sigurnosni rendgen na železničkoj stanici, već se kroz uređaj uputila zajedno s njom.
Video snimak koji je odmah postao viralan nakon objavljivanja na platformi Pear Video, pokazuje radnika sigurnosnih službi koji govori ženi da i male ženske torbe moraju da prođu kroz uređaj. Ona potom nestaje iz kadra, a pojavljuje se na izlasku iz skenera.
 
Rendgenske slike pokazuju osobu u visokim potpeticama kako kleči između torbi i drugih ličnih predmeta na traci koja prolazi kroz uređaj.
 
Sve se dogodilo u nedelju u gradu Donguanu, a kineski mediji spekulišu da je do njega došlo jer je putnica strahovala za svoj novac.
 
Mnogi Kinezi vraćaju se kući za praznike povodom kineske Nove godine, a često sa sobom nose godišnju ušteđevinu.
 
"Putnici su upozoreni da takvo ponašanje nije samo zabranjeno već su rendgenski zraci izuzetno štetni po ljudsko zdravlje", pišu mediji.
 
  • fiverov

    23.02.2018 14:10
    malo je
    Malo je da kayem bucki za kineskinju :)
  • DonJuan

    15.02.2018 12:52
    Hahahahaha sve joj diraj, samo ne torbicu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.