FOTO: U "Nemanjićima" se Rastko zamonašio pred samim sobom

Serija "Nemanjići" je stekla veliku popularnost, ali paralelno sa velikom gledanošću, beleži i veoma snažan talas podsmeha.
I dok su dosad brojni propusti, počevši od jezika koji se koristi u seriji, pa do izvrtanja istorijskih činjenica, mogli da budu opravdani umetničkom slobodom, poslednji primer je pomalo bizaran.
 
Naime, u sceni u kojoj se Rastko Nemanjić odriče svetovnog života i posvećuje se duhovnom, odnosno postaje Sveti Sava, na zidu pored njega možemo videti ikonu Svetog Save i to naravno znatno starijeg od mladića kakav je Rastko bio u tom momentu, što je postalo momentalni hit na društvenim mrežama.
  • Nabijem vas na petok

    28.02.2018 09:17
    Sprdnja komunisticke dece koja nema muda da snimi film o brozu onakav kakav je zaista bio nego se dohvatili nemanjica.
  • sabotaza

    27.02.2018 18:21
    pojedinci su nu neometanoj poziciji da deluju na unistavalnje psihe, morala i kulture naroda. Na poligrafu bi na par pitanja bilo svega.Nije to diletantizam već nešto mnogo gore.
    Slicno je i sa izborima pesama za EUV cesto se namerno izaberu najgore kojie ni mala deca ne bi sklepala.Imali su fenomen domaći i medjunarodni i umesto da mu daju sansu a ujedno i podstrek jednom narodu da se bavi vise onim čimem je nardaren od B stavili su ga pod koritoi poslali nesto najgore napravljeno od izabranih mizicara u celoj karijeri neki naucnomuzicki expreiment koji je tezak za uho i mozak.
    Mogli su da pokazu skladnu porodicu sa 2 odlicna mlada muzicara ( i trecim) koja treba da je uzor svima u Srbji ali su menjali zlato bakar ili gvozdje cak.

  • samo

    27.02.2018 12:59
    hipnoza
    o velicini na balkanu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.