Par se upoznao, a potom i venčao u supermarketu

Leri Spiring (69) i Beki Smit (61) koji su se pre 10 godina upoznali u supermarketu u američkom gradiću Louer Barel, odlučili su da se tamo i venčaju.
Par se upoznao, a potom i venčao u supermarketu
Foto: Pixabay
"Informacija kupcima: venčanje u odeljenju 13", objavljeno je putem razglasa u supermarketu.
 
Par se, uz kumove, rodbinu i prijatelje venčao među konzervama šargarepe i graška, u delu trgovine u kojem su se pre 10 godina upoznali.
 
Smit je ispričala da je tada bila zaposlena u istom supermarketu u Pensilvaniji. Jednog dana joj je prišao Spiring, nasmešio se i dao joj papirić sa svojim imenom, prezimenom i brojem telefona.
 
Spiring i Smit kažu da su odabrali 1. april, odnosno uskršnju nedelju za dan venčanja, jer je blizu dva za njih značajna datuma: Spering slavi rođendan 2. aprila, a Smit 3. aprila.
 
Uz to su želeli "jednostavno" venčanje u malom krugu prijatelja i rodbine.
 
Matičar je kazao da mu je to prvo venčanje u trgovini mešovitom robom, a njen vlasnik Džordž Timons rekao je da je jako srećan što je paru ispunio želju.
  • Zivan

    07.04.2018 21:11
    Stigle generacije koje sve aktivnosti vezuju za supermarket, hiperpotrošačko društvo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.