Ukrali prikolicu sa 8.000 ulaznica za Diznilend

Lopovi u SAD ukrali su prikolicu omladinske poljoprivredne organizacije u kojoj je bilo 8.000 ulaznica za zabavni park Diznilend.
Ukrali prikolicu sa 8.000 ulaznica za Diznilend
Foto: Pixabay
Prikolica Budućih poljoprivrednika Amerike ukradena je juče iz prostora te organizacije u kalifornijskom gradu Galtu, južno od Sakramenta.
 
Zvaničnici navode da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi pikap vozilo tamne boje kako se približava prikolici i odvozi je.
 
U prikolici je bila i audio i video oprema koju je organizacija trebalo da koristi na predstojećoj godišnjoj konferenciji koja počinje u nedelju. 
 
Policija je pozvala građane da pomognu u nalaženju prikolice i upozorila ih da budu oprezni kada kupuju ulaznice za Diznilend od nepoznatog izvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva