Muzej otvorio svoja vrata nudistima

Muzej savremene umetnosti u Parizu danas je, po prvi put, otvorio vrata nudistima, čime je postao prva galerija u gradu koja je pristalicama tog pokreta odobrila pristup.
Za nudiste je muzej "Palata Tokio" obezbedio "specijalno vreme za posetu" kako bi oni mogli da obiđu izložbu tokom ovog jedinstvenog "naturističkog događaja".
 
Prema navodima naturističkih aktivista, događaj, kojem je prisustvovalo oko 160 sledbenika pokreta, predstavlja "prekretnicu u jednoj od prestonica kulture u svetu".
 
"Način života nudista je da budu goli. Kultura je deo našeg svakodnevnog života i ovo je posebna prilika", rekao je direktor za komunikacije Udruženja nudista u Parizu Žulijen Klod-Penegri.
 
Prema podacima tog udruženja, koje ima 88.000 sledbenika samo u Parizu, 2,6 miliona ljudi praktikuje nudizam u Francuskoj.
  • Kaćanka

    09.05.2018 18:38
    Kulturno nema šta!! Debili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti