VIDEO: Pala niz liticu i nađena živa posle nedelju dana

Amerikanka Angela Hernandes (23), koja je automobilom sletela sa litice u kalifornijskom području uz okean, Big Suru, pronađena je posle nedelju dana potrage živa.
Ona je preživela tako što je koristila crevo svoga džipa preko kojeg je iz obližnjeg potoka uzimala vodu, preneo je BBC.
 
Povređenu ženu, koja je preživela pad u provaliju s visine od 60 metara, pronašli su planinari nakon što su najpre ugledali njeno vozilo do pola poplavljeno u okeanu. Bila je u svesnom stanju i sa povređenim ramenom, navela je policija.
 
Kako je ispričala policija, survala se niz liticu jer je htela da izbegne da udari životinju na čuvenom putu broj 1.
 
Hernandes je tim putem uz kalifornijsku obalu vozila od Portlanda, gde živi, do Los Anđelesa, gde je trebalo da poseti sestru.
 
  • dobrotvorka

    16.07.2018 11:57
    BOG
    Uvek nagradi dobro delo. Ona je poštedela život i Bog je poštedeo njen. Neke je živa, zdrava i srećna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.