FOTO: Ubistvo kod Jodne banje, penzionisana novinarka RTV brutalno ubijena u svojoj kući

Novosadska policija je uhapsila Biljanu J. (50) iz Stejanovaca kod Rume zbog sumnje da je u kući u Nikole Tesle 15 ubila Jaroslavu Dobrenov Dugošija (77).

Kako 021.rs saznaje, žena je ubijena tokom pljačke.

Osumnjičena je preturila stvari po kući, a prilikom hapšenja je pronađen i deo predmeta koje je uzela. Uhapšena je na Podbari tri sata nakon ubistva, a prilikom saslušanja je priznala krivično delo.

Prema informacijama 021.rs , telo nesrećne žene je pronađeno u dnevnoj sobi sa vidljivim povredama u predelu vrata i grudi i u velikoj lokvi krvi. Prema sumnjama policije, Biljana je došla u Jaroslavinu kuću kako bi je opljačkala i tada ju je udarila nekoliko puta flašom od viskija, panjem i potom bukvalno preklala srčom od stakla.

Ona je nakon ubistva preturila kuću i sa ukradenim stvarima pobegla. Policija sumnja da je Biljana, za kojom je bila raspisana i poternica zbog krađe u Sremskoj Mitrovici, u kuću nastradale Jaroslave Dobrenov Dugošija (80) došla jer je imala informacije o tome kakvo je njeno materijalno stanje, pošto joj je ćerka nedavno bila podstanarka kod starice.

U novosadskoj policiji za 021.rs navode da je osumnjičenoj određen pritvor do 48 sati i da će biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Jaroslava Dobrenov Dugošija je bila novinarka, a zatim i urednica na Radio-televiziji Vojvodine. Autorka je mnogih emisija, među kojima je i kultne emisije za poljoprivrednike "Brazde". Ima dvoje dece i četvoro unučadi.

Autor: 021.rs/foto: 021.rs

  • Skretničar

    13.02.2016 13:18
    Ovaj tupan NS je provokator i smrad najobičniji, sendvičar koji lažnim predstavljanjem želi da izazove ogorčenje normalnih ljudi i produbi jaz između Vojvođana i dođoša. Treba da shvatite da nismo mi neprijatelji jedni drugima, već su naši zajednički neprijatelji lopovi, ubice i smrdljive botine. Svi koji ste naseli na njegovu prljavu igru - prst na čelo!
  • ana

    12.02.2016 21:16
    ovakvo ubistvo nikako nije prvi put
  • iguman

    12.02.2016 20:55
    Ubistvo
    penzionerke je mozda podstaklo @Ns da kaze "dodjosi", jer se sigurno seca 45-tih godina, kada su Nemci i Madjari ubijani i isterivani iz svojih kuca, da bih iste zaposeli dodjosi. Nema mesta ljutnji, to su cinjenica, ko se ljuti uleti mu kr...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika