Biciklistkinja oborena na pešačkom prelazu kod fakulteta

Devojka na biciklu stara 21 godinu povređena je u udesu koji se danas oko 12:30 časova dogodio na uglu Ulice Stevana Musića i Bulevara cara Lazara.

Kako 021.rs saznaje, devojka je zadobila povrede glave i lumbalnog dela kičme. U Hitnoj pomoći za naš portal kažu da su devojci pomogli na licu mesta i prebacili je u Urgentni centar na dalje preglede.

Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio kada je automobil koji je išao iz pravca Keja na pešačkom prelazu udario biciklistkinju, a od siline udara devojka je završila na šoferšajbni.

Novosadska policija je obavila uviđaj, a zvanične informacije o uzrocima nezgode biće poznati nakon policijskog saopštenja..

Autor: 021.rs/Foto NSulice

  • Dje ge vara

    07.09.2017 17:57
    Prvenstvo prolaza
    Lepo kaze da je biciklo vozilo.Ja sam takodje u vozilu ali putnickom i krecem se Bulevarom u smeru u kojem se i biciklista krece biciklistickom stazom.Medjutim, vozac bicikla naglo preseca na pesackom prelazu gde je i obelezena i biciklisticka traka ne postujuci pravilo prvenstva prolaza.Lepo neko to rece u komentarima.U ZOBSU stoji da vozac putnickog vozila kada skrece i nailazi na biciklisticku stazu mora da propusti vozaca bicikla, pa normalno bi bilo da i vozac bicikla kad skrece propusti vozaca putnickog vozila
  • NS

    29.02.2016 13:20
    muka
    Ja ovu raskrsnicu prelazim svaki dan već dve decenija (kao pešak) i veoma je opasna, mada u poslednje vreme primećujem veću brigu vozača nego što je to nekad bilo (da li možda zbog zakona ili kazni stvarno ne znam). Uputila bih apel vozačima da obrate pažnju na ovu raskrsnicu i nas pešake ili bicikliste koji je prelaze! Svi mi volimo svoje živote!
  • Vlada

    28.02.2016 15:53
    @RusofilIQ0 Ti si dečko već demostrirao na raznim vestima da je jedina tema koja treba da te zanima adekvatno i stručno lečenje sopstvenih frustracija, kao i ovog što se dernja STOP BAHATIM BICIKLISTIMA kad god ga život ne mazi. Preporučjo bih vam da nađete nešto žensko, ali za to bih morao da budem žešći ženomrzac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika