Policija našla zasad marihuane u Sremskim Karlovcima

Policija je u Sremskim Karlovcima otkrila u kući jednog meštanina 46 plastičnih čaša sa zasadom marihuane.

Kuća je pretresena po naredbi sudije za prethodni postupak, a zaplenjena biljka poslata je na veštačenje.

Protiv mladića (27) koji boravi u toj kući biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Autor: 021.rs

  • Nemanja

    20.04.2016 17:32
    @gari

    Medicinsko dejstvo kanabisa priznato je u 30-tak država širom sveta.

    Samostalno gajenje u malim količinama potpuno je dozvoljeno u 10-tak država (plus par država u SAD), a samo blago prekršajno kažnjavano u još 20-tak.

    Činjenica da je 75% teških zavisnika prvo probalo kanabis, ili da je 100% njih prvo pilo mleko, stručno se naziva 'lažna korelacija' i uči se ohoho kasnije posle pravopisa, tako da se nemoj još time zamarati, kreni redom.

    Kako je moguće da protivnici kanabisa uvek komuniciraju na intelektualnom nivou čuvara ovaca? Je'l i to lažna korelacija, ili tu zapravo ima nečeg?
  • gari

    18.04.2016 19:43
    volim ove polunaduvane poluobrazovane komentatore, kanabis je lek, malo morgen, nit je u svetu priznat kao lek nit je bilo gde dozvoljeno gajiti ga u stanu, mnogo vazniji je podatak da je 75% lecenih narkomana krenulo sa tim lekovitim kanabisom, zato il cuti il nelupetaj
  • Mastodont

    16.04.2016 09:29
    Smradovi uništavaju poljoprivrednike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika