Opljačkana zlatara u Dunavskoj

Zlatara "Šiket" u centru Novog Sada opljačkana je danas popodne.
Zlataru u Dunavskoj 14 opljačkala su dvojica razbojnika, oko 18 časova.
 
Bili su maskirani, a u tom trenutku u zlatari su se nalazile dve radnice i jedna mušterija. Razbili su staklo i iz vitrine ukrali dve table s nakitom vrednim, kako se nezvanično saznaje, oko milion i po dinara. 
 
Razbojnici su pobegli kroz Dunavski park, a policija je u njemu pronašla palice koje su koristili tokom pljačke.
 
Niko nije povređen, a policija traga za pljačkašima.
  • Marija

    13.05.2016 11:13
    pljačke po centru
    pljačke po centru Novog Sada su svakodnevna pojava ali se o tome piše samo kada je oplkjačkana neka zlatara i uzeta veća količina novca i robe...narkoman, visok, crn, mogla bih reći i lep momak, crna jakna, redovno vršlja po centru i krade robu svuda gde stigne. Poznat je policiji, ali...Meni je juče dva puta upao u radnju, nešto robe sam uspela da mu otmem a nešto je uspeo da iznese. Za policiju je to sitna roba, ali za mene je ogromna šteta, što psihički, što finansijski...
  • Brate

    12.05.2016 17:05
    Posred centra! ALO!
  • Djura

    12.05.2016 07:45
    dobro je
    Dobro je,mogli su srušiti ulicu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika