FOTO: Otac poginuo, sin povređen u udesu kod mosta kod Beške

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u udesu koji se dogodio oko 12:15 časova na autoputu Novi Sad-Beograd, blizu mosta kod Beške, saznaje 021.

Kako su ispričali svedoci, a preneo portal NSUlice, do nesreće je došlo kada je vozač automobila Fiat 500L naleteo na Audi A4 i Mercedesov kombi koji su bili parkirani u zaustavnoj traci, zbog probušene gume na Mercedesu.

Novosti.rs su objavile da je Stanić Miroslav (46) "fiatom" naleteo na automobil koji je stajao u zaustavnoj traci i udario Veljia Plavcija (40) i njegovog sina Erdnana (18), koji su menjali gumu. 

Od zadobijenih povreda Velji je preminuo na mestu, dok je Erdnan zadobio teške telesne povrede.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a povređenog je preuzela inđijska Hitna pomoć.

Inače, ovo je četvrti saobraćajni udes koji se od jutros dogodio.

  • Firefly

    21.05.2016 11:06
    Tragedija
    Igrom slučaja, poznajem sve učesnike ove tragedije. Nastradali su toliko dobri i čestiti ljudi da je to retkost u današnja vremena. Onaj što je pisao termine "audi" i "baja" treba da se stidi. Čoveka koji je izazvao udes vrlo dobro poznajem, prijatelj mi je. Niti je bahat, niti je "kreten", naprotiv. S druge strane, nikada nije bio dobar vozač, a šta se zapravo desilo utvrdiće istraga. Poenta čitave priče je da nesreća dođe kada joj se najmanje nadate, kao i da volan nije za svakoga. Nažalost, izgubljeni život se ne može vratiti, a čovek koji je izazvao udes će zbog ovoga imati posledice dok je živ, tako da su ovom tragedijom pogođeni svi. Nivo svesti u ovoj zemlji je takav kakav je, ovo je samo jedna od posledica. Svi treba da se zapitamo, kolektivno, u šta smo se pretvorili.
  • Observer

    20.05.2016 11:53
    Nasilnici
    Ponašanje u saobraćaju je samo pokazivač ponašanja inače u životu. Pogledajte samo nasilnike u porodicama, u prodavnicama, u čekaonicama, pa će sve biti jasno ! Kako u Evropu ? Auto put ima video nadzor i presretače, molim izveštaj o prijavljivanju bahatih sudovima. Vidim da je aktuelno otkrivanje alkoholisanih, vozača, to je ok. ali šta je sa psihopatama, kako njih eliminisati iz saobraćaja ? Postavite patrole na kružne tokove saobraćaja, pa "Educirajte" neznalice, koje su se ipak provukle na vozačkom ispitu. Moje saučešće porodicama nevinih žrtava u našem saobraćaju.
  • Mikss

    20.05.2016 01:20
    Leptop toshiba
    Ove ljude poznajem jako su bili posteni!neka mu je lak zemlja nadam se da ce sin da mu prezivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika