Čak 13 povređenih u sedam saobraćajki u Novom Sadu

Tokom jučerašnjeg dana zabeležen je neubičajeno velik broj saobraćajnih nezgoda u Novom Sadu, čak sedam, u kojima su dve osobe teže, dok ih je 11 lakše povređeno.

Najteže je prošla 44-godišnja Novosađanka koja je povređena je u udesu u Rumenačkoj ulici. Ona je zadobila mnogostruke povrede i trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde je zbrinuta.

Kod Kaća su se desila dva lančana sudara u kojima je povređeno sedam osoba.

Prvi se dogodio na Kaćkom mostu kod Avia pumpe, kada su povređena dva muškarca. Ova nezgoda se dogodila na desnoj strani kolovoza i u njoj su učestvovala tri vozila. Nedugo zatim, ekipe Hitne pomoći morale su da intervenišu samo 400 metara dalje. U tom lančanom sudaru povređeno je čak petoro ljudi. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać svi su zadobili naizgled lakše telesne povrede.

  
 
Ostali udesi dogodili su se u Temerinskoj, Vojvđanskih brigada i Narodnog fronta, te na putu između Veternika i Futoga, a svi povređeni su brzo zbrinuti i pušteni na kućno lečenje.
  • Bl

    19.05.2016 08:37
    ..
    Rumenacka je postala najgora ulica. Niko ne staje od vozaca, a ima konstantan promet vozila..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika