Nakon pet meseci uhapšen zbog ranjavanja na Detelinari

Momir P. (36) iz Novog Sada uhapšen je sinoć zbog pokušaja iznude i ranjavanja.

Za njim se tragalo još od početka godine, s obzirom da je 2.januara u Ulici Janka Čmelika na Detelinari, prilikom pokušaja iznude u vezi sa primopredajom putničkog vozila "pežo 206", nakon kraće rasprave iz vatrenog oružja ranio Dragana Č. i od tada se nalazi u bekstvu.

Kod Momira za pojasom pronađen je pištolj kalibra 9 mm, sa izbrisanim serijskim brojevima, a upravo se sumnja da je taj pištolj koristio prilikom ranjavanja Dragana.
 

  • Jovan Petrovic

    20.05.2016 18:03
    Kornelija Stankovica 11
    Kad cete sa te PS izbaciti korumpirane policajce koji imaju vise prijava i disciplinskih nego sami kriminalci? Zavrsili su kurs na Klisi i ponasaju se kao sefovi na Detelinari. Jedan od njih je rodom iz Bosne a zivi u Vrbasu, hvalise se po gradu kako on tuce i u civilu i u uniformi. ne prijavljuje kriminalce ili im kao fol ne urucuje pozive za zatvor kao i zataskava fizicke napade po Detelinari. Sve dok ovakav olos radi u Policiji sve ja jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika