FOTO: Motociklisti povređeni u tri udesa u Novom Sadu

Četvorica motociklista povređena su u tri udesa koji su se u Novom Sadu dogodili za manje od pet sati.
Dvojica motociklista, uzrasta 23 i 29 godina, povređeni su u udesu na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja, kod "Merkatora", oko 15:40. Kako za 021 potvrđuje dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, oni su s lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar nakon intervencije na licu mesta. 
 
Prethodno, oko 12:30, blizu Žeželjevog mosta, sa novosadske strane, u udesu je povređen 21-godišnji motociklista. On je zadobio lakše povrede noge, te je prevezen u Urgentni centar.
 
Oko 11:15 došlo je do udesa u Sremskoj Kamenici, u blizini Doma za stare osobe "Konak". Povređen je 25-godišnji momak na motoru, za kojeg lekari sumnjaju da je slomio nogu. On je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
  • Titika@Drum

    23.05.2016 18:43
    Cula
    Ako dobro ne vidis, normalno je da su ti usi preosetljive
  • Drum

    23.05.2016 17:23
    @ns-v i Salamander
    Da jeste nečiji roditelji, brat, deca itd, ali zato se čuvajte sami jer ne možemo mi da vas čuvamo u vašem divljanju.
    Ima izuzetaka u vozačima motocikala, koji se drže propisa, koji ne divljaju, ne idu da se ubiju, ali takvih je malo.
    Bar sam ja tako stekao utisak jer 90% susreta sa motociklistima su bili negativni. Provlačenje, ulazak u makazice, čak izletanje u moju traku da tako da sam ja mogao završiti u kanalu i još raznih loših susreta.

    Ja ne mogu da pazim na nekoga ako ga ne vidim! Koliko puta mi motor uđe u mrtvi ugao, jer se u toku vožnju bulevarom provlači između mene i još jednog auta. Ajde kada stojimo na semaforu mi toliko i ne smeta to provlačenje, ali kada se vozi, pa majku mu vozi iza mene ili čekaj priliku za propisno preticanje.

    Sa Salamanderom se slažem ali samo delimično. Bilo bi možda manje gužve, ali buke nikako! Buka bi bila nesnosna!
    Naročito od onih nabudženih auspuha, od kojih ne čujem svoje misli. Pa čak i onaj koji je fabrički je preglasan. Auta su daleko tiša, živim pored prometne ulice, auta i autobusi mi ne smetaju, ali motorima bi najradije razapeo sajlu preko puta. Gledam domaći film ili slušam nešto, ali svako malo me prekida veome glasan zvuk motocikala!
    Često i u gluvo doba noći divljaju, pa me istrzaju iz sna, auta skoro da i ne čujem. Mada ima i tu onih ''pametnih'' pa stave neki drekavac-auspuh, pa se Yugo sa 1.100 kubika dernja kao 11.000!
  • Liman

    23.05.2016 14:41
    U saobraćaju ne važi običajno pravo već Zakon o bezbednosti saobraćaja. Bilo bi dobro da ga komentatori pročitaju ako nisu pre polaganja vozačkog. Ovo posebno važi za komentatora koji se lažno predstavlja sa Dr.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika