FOTO: Dva mladića teže povređena u udesu na Novom naselju

Dva mladića teško su povređena u udesu koji se dogodio oko tri sata ujutru na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića na Novom naselju.
Nezgoda se dogodila kada su se sudarili "opel zafira" i "fijat stilo".
 
Nakon njihovog kontakta, "opel" se prevrnuo i udario motocikl na kom su se nalazila dva momka. Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže za 021 da su dva mladića starosti 24 i 25 godina teško povređena.
 
"U pitanju je politrauma, odnosno povreda više sistema. Oni su zbrinuti na licu mesta i potom prevezeni na dalju reanimaciju u Urgentni centar", kaže Bursać.
 
Na mesto nesreće izašla je i vatrogasna ekipa.
 
 
Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povrede zadobile tri osobe.
 
  
  • NS65

    25.06.2016 07:32
    Kružni tok
    Živim u neposrednoj blizini ove raskrsnice. Mislim da je rešenje kružni tok. Njega ne možeš "prevideti" kao crveno na semaforu.
  • zoran

    25.06.2016 00:27
    bezobzirni
    Mnogo, mnogo ima bezobzirnih. Danas petak, vrelina i baš sam vozio u više navrata sve do kasno uveče. svašta sam video toliko bezobzirnosti mlađih vozača da je to strašno. Prestrojava se preko pune pred ulazak u raskrsnicu i kad mu svirneš koči da ga udariš od pozadi. obilazi biciklistu i nevraća se u svoju traku, taksista čeka mušterije pred semaforom sa sva četiri i čita novine...
  • onisim

    24.06.2016 13:35
    pitam policiju i vozač zašto se; bul. Oslobođenja, njegovom levom kolovoznom trakom vizi 20- 40 km/h.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika