Telo nestalog Nikole Stojčića pronađeno kraj Dunava

Telo Nikole Stojčića iz Kisača, učenika dizajnerske škole "Bogdan Šuput", nakon višednevne potrage pronađeno je kod Zemunskog keja, u Dunavu.

Kako za 021 potvrđuje otac dečaka Siniša Stojčić, telo je pronađeno oko 15 časova, a na identifikaciji je potvrđeno da se radi o Nikoli.

"Nije bilo nikakvih tragova nasilja. Upravo smo se vratili iz Zemuna, gde smo bili u policijskoj stanici", kaže Siniša, potresen zbog smrti svog sina.

Mediji su danima apelovali na građane i nadležne da budu uporni u potrazi za Nikolom.

Podsetimo, on je nestao u sredu, 15. juna.

Uzrok smrti još uvek nije poznat.

  • Liman3

    27.06.2016 19:40
    Nije mi jasno...
    ...koji su to bolidi, zivotinje, kreteni, mazohisti,...ne znam vise ni kakvim pogrdnim imenom da ih nazovem sto lupaju minuse ljudima koji iskreno zale i izjavljuju saucesce porodici nastradalog? Na kraju krajeva ovo je jedna velika tragedija za porodicu, grad i drzavu jer sve vise mladih se odlucuje na ovako nesto jer nam je zivot super u ovoj banana drzavi gde samo politicari, lopovi, mafijoze, kriminalci, botovi kako god ih nazvali lepo zive od tudjeg rada a usput lupaju minuse na ovako tuznu vest! Kako mozete biti tako sitne duse i lupetati poput onog sto sebe naziva @Andjeo koji je jedan kreten i koji nije uopste za nase drustvo i kog bi u vreme Tita lepo pronasli i deportovali na Goli Otok gde bi imao vremena da plije do mile volje ako bi imao sta da pljuje?! Sram da vas bude sve vas sto lupate minuse svima koji izrazavaju zaljenje i saucesce porodici sram da vas bude fukaro!
    Nikola pocivaj u miru a porodici od Nikole jedno veliko saucesce i da paze na preostalo dvoje dece sto imaju!
  • Andjeo

    26.06.2016 21:34
    Gatekeeper
    Izdrkacu od vaseg andjeli cuvaju. Ako svoju decu ne cuvate sami necemo ni mi.
  • ujak

    25.06.2016 10:17
    I mi smo prosli taj pakao,i znam da nikakve reci nemogu pomoci u boli koju sada osecate,nasa K.K. je isto napustila ovaj svet,jedino sto mogu vam napisati:naj iskrenije saucesce roditeljima,porodici,prijateljima,rodbini i neka Nikolu andjeli cuvaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika