Mladić na Štrandu se sam upucao, poznat je po pucnjavama od ranije

Novosađanin Dragan J. (26), koji je u nedelju upucan u nogu za stolom u bašti kafića na Štrandu, najverovatnije se sam ranio.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, s njim su u društvu bila još dva mladića i sva trojica su bila pod uticajem alkohola.

Ispaljen je jedan hitac iz pištolja, a putanja metka i rana na butini ukazuju na ovu pretpostavku.

Policija je potvrdila da su protiv Dragana i ranije podnošene krivične prijave zbog posedovanja i upotrebe oružja, a povezuju ga sa problematičnim navijačkim grupama kojima je to paravan za trgovinu drogom, poput grupe G3 koji se predstavljaju da su navodno navijači Vojvodine.

Dragan J. je na Sajmištu 2008. hicem iz pištolja ranio u nogu radnika obezbeđenja diskoteke "Akvarijus", pucao je 2009. u noge Futožaninu Petru Jovičiću, u klasičnoj sačekuši ispred njegove kuće, a u autobusu na liniji broj 7, punom putnika, iste godine ranio jednu osobu. Takođe je privođen zbog ranjavanja Dragana Kaćanskog u kafani "Bircuz" u Ulici Laze Telečkog. I još mnogo toga nalazi se u njegovom dosijeu sa svega 26 godina života.

Inače, niko od posetilaca Štranda nije čuo pucanj. Kupalište je u tom trenutku bilo prepuno građana, a u neposrednoj blizini gde se dogodio incident nalazi se igralište za decu, kao i pult za brzu hranu.

Iako se u nedelju dogodio i "vatreni" obračun crnogorskih kriminalnih klanova u centru Novog Sada, ova dva događana nisu povezana.

  • NovosadskiGarisa

    19.08.2016 01:08
    Tuca
    Vodoinstalater sta ti lupas da su dobili od nscz batine,gde se lecic ti majke ti?
  • nikola

    01.07.2016 13:23
    vodoinstalater
    pa ako se sam upucao u nogu,gde je onda pistolj,nigde se ne spominje koji je kalibar,on je proteran iz bg pa je dosao ovamo da prosipa muda za bubrege... samo smeju da pucaju a ruke na ruke beze,ili kada ih je vise oni napadaju ta grupa TRECA GENERACIJA TO JE TA GRUPA G3 napadaju kada ih je vise i pucaju na ljude,ako imas muda potuci se na ruke a oni nemaju muda dobili su batina od NSCZ pre 5god,sve nabedjeni KRIMINALCI... TO MU JE BILA OPOMENA SAMO,NIJE SE SAM ON UPUCAO TO SU PRICE ZA MALU DECU..
  • Ma da

    29.06.2016 23:50
    kako da ne
    Pokusaj samoubistva iz zasede...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika