Radnik Mostogradnje pronađen mrtav u baraci kod Limanskog parka

Noćas u 3h ujutro izgorela je jedna prostorija u okviru drvene barake na Limanu 3 kod Studentskog doma, a poginuo je radnik Mostogradnje Nenad Petrić (35) iz Neština.

On je, prema saznanjima 021, u ovom preduzeću bio zaposlen poslednja tri meseca.

Dim je prvi primetio portir Gradskog zelenila koji radi na obezbeđenju Limanskog parka i pozvao vatrogasce. Prema saznanjima 021.rs, stradali se nalazio u objektu koji je zahvatio požar, tačnije u jednoj od kancelarija koja je neoštećena i nalazi se desetak metara od one u kojoj je bila vatra. Pretpostavka je da se ugušio od dima jer je pronađen u blizini prozora koji nije stigao da otvori.

Vatrogasci su izašli brzo na teren i odmah ugasili požar.

Kada su otišli, radnici su proverili i ostale kancelarije u kojima se nalaze kafe kuhinja, ali i prostorije za spavanje radnika Mostogradnje. Nisu odmah primetili telo jer je bio mrak i još uvek dim, pa su otišli.

Beživotno telo primećeno je tek jutros u jednoj od kancelarija koja je bila neoštećena. Ispod njegovog kreveta nalazio se računar koji je tokom noći nestao iz kancelarije Zelenila. Takođe, neko je sprejom ispisao na zidu kancelarije u kojoj je izbio požar "Vi ste neprijatelji ekološkog pokreta".

Inače, baraka pripada Mostogradnji, a jednu od kancelarija u kojoj je izbio požar i iz koje je odnet kompjuter zakupilo je Gradsko zelenilo.

Policija je na licu mesta, a uviđaj će pokazati kako je došlo do tragedije.

  • Dokle

    28.06.2016 19:11
    Eko pokret zapali baraku... krivi vatrogasci
  • Kloki

    28.06.2016 14:38
    Vatrogasci
    Pa da li je moguce da neko ko je obucen za takvu vrstu poslova ne vidi telo,sta ako je covek bio tada bez svesti mogla mu se ukazati pomoc.Tek ujutru su primetimili!!!!
  • b

    28.06.2016 14:29
    grozno
    osim sto su uslovi grozni
    i ako se utvrdi da natpisa nije bilo ranije
    onda neko mora odgovarati za kradju i ubistvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika