FOTO: Teška nezgoda na Bulevaru oslobođenja, muškarac na reanimaciji

Dvojica muškaraca teže su povređena u nezgodi na Bulevaru oslobođenja, a jedan od njih nalazi se na reanimaciji, saznaje 021.

Teška nezgoda dogodila se oko 16 časova na Bulevaru oslobođenja, kod "Aleksandar" zgrade.

U njoj su učestvovali čovek srednjih godina, kojeg je ekipa Hitne pomoći našla u besvesnom stanju. Drugi muškarac, star 55 godinu, takođe je prošao s teškim povredama.

"On je zbrinut i prevezen u Urgentni centar pod sumnjom na potres mozga i kontuziju grudnog koša", kaže za 021 dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.

Pretpostavlja se da je osoba na reanimaciji bila na motociklu, a da je drugi učesnik bio pešak. Prema rečima očevidaca, pešak je istrčao na put van pešačkog prelaza, a motociklista je naleteo na njega.

  • Dadans

    01.07.2016 17:19
    Lazni komentari
    E ovako dragi moji stvarno mi je muka da citam ove nebulozne komentare.
    Kao prvo da vam kazem da ni jedan ni drugi nisu bili na reanimaciji jer motociklista je vozio propisani 50km/h(isao sa posla)- ko je motociklista i imalo se razume u voznju motora zna da je vozio brze nebi pesak prosao za prelomom kao sto jeste i nebi ovaj motor bi na slici takav kakav jeste posle udesa da je motociklista vozio brze.
    Postujem tudja misljenja i svako od nas ima pravo na to al bi zamolila ljude da malo razmisle mozgom sta pisu a ne nebuloze
    Uglavnom motociklista i pesak su u bolnici i van zivotne opasnosti imace obojca dug oporavak ali ce se oporaviti sto je najvaznije i najbitnije.
    Pisem vam iz prve ruke jer sam na urgentom ja bila posle saobracajke i molila boga da obojca budu dobro nerazmisljajuci sa koje strane dal od motocikliste ili od pesakove strane sam dosla!!!!!
    Ljudi razmislite sta pisete pre no sto to ucinite...
  • Ns Ja za Rusofil_IQ0

    01.07.2016 11:31
    Ne ja nisam bio tamo, i nisam napisao da je motociklista jurcao, napisao sam, u skladu sa ZOBS, da nije prilagodio brzinu uslovima saobraćaja (jer je do kontakta-udesa ipak došlo!)!!! Pročitajte ponovo šta sam napisao!
    OK, jasno mi je da ovde ima neracionalnih likova koji kroz bezrazložnu svađu izbacuju neke svoje lične frustracije po forumima..
    Šteta je što isti takvi frustrirani učestvuju i u saobraćaju, čak i kao vozači(!), a koji ne čitaju - ne komentare, nego ni Zakone, pa ih i ne poznaju, ali vole da komentarišu...
    Ne verujem da ste razumeli, ali ipak sam pokušao da vam objasnim, lep pozdrav!
  • Eduard

    01.07.2016 09:46
    Dodjes kao stranac u Novi Sad provozas se po gradu pa to nemozes da verujes koji nasilnici koji divljaci pazi mozes karakterizirati do 80% modele auta: Alfa, Honda, Bmw, MB, Audi i uvijek isti manijaci divljaju bez zmigavaca preticu po desnoj traci koja ide na desno u drugu ulicu produze ravno kad stanem na pesackom pazi koja ti to treba logika inteligencija da sam stao da nekog propustim ne oni preteknu po levoj i desnoj uopste ih ne zanima jos me psuju kad vide strane tablice idi tamo odakle si doso sta stajes na pesackom pesacima mi niko ne staje psuju mi majku itd. I ko to radi? Novosadjani kulturni Vojvodjani? Zao kruta istina dali vam se svidja ili ne to su primtiivci koji su zagadili nas lepo grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika