FOTO: Pokušao da prođe kroz crveno kod Merkatora, pa se prevrnuo i napravio haos

Niko nije povređen u sudaru koji se oko 11:30 časova dogodio na raskrsnici kod Merkatora, iako je jedan automobil završio okrenut na boku.

Kako 021.rs saznaje od svedoka, "škoda" beogradskih tablica pokušala je da projuri između vozila koja su usporavala jer se palilo crveno svetlo na semaforu. "Škoda" je tom prilikom udarila u jedan, a potom i u drugi automobil ispred sebe, nakon čega se prevrnula na bok.

Auto je ostao da leži na sredini raskrsnice, a iz njega su izašla petorica mladića, koji su svi bili bez povreda.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, jedan 26-godišnji muškarac zadobio je povrede ruke, te je zbog toga prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Zbog policijskog uviđaja i uklanjanja prevrnutog automobila, na raskrsnici kod Merakatora saobraćaj se kratko vreme odvijao usporeno.

  • Podbarac

    16.07.2016 04:35
    @Vojvosadjan
    On oko Paganosia i komšije je za "Vojvosadjana"...
  • Podbarac

    16.07.2016 04:24
    @miran čovek
    Vidi, siguran sam da nisam bahat, ali tuđu bahatost imam pravo da ne trpim i sebe i svoju imovinu odbranim.
    Pagonis? Mnogo gledaš TV - jedno je ring, a drugo je ulica, a savim treće su batine od paora ili majstora.

    Evo jedne zgode, drugog podbarca, drugom delu lično prisustvovao:
    Pobili se "kao" klinci saobraćajne i neke druge. On gleda, po njih 20 sa svake strane ulice, deru se navijački, leti kamenje.... Po neko malo istrči, pa tako pola sata. I onda neko vikjnu "murija" i svi se rabežaše.
    Elem, ovaj krene do radnje, sretne "domaće" klince iz saobraćajne, pa im očinski ukaže da to nema smisla da se kamenjem lube kola, ako će da se biju, nek se biju ko ljudi, a ne ko... Na to će jedan džindzov da mu pokaže kako se udara. Verovatno je dotle udarao u džak od 50, ali ne i u majstora od 140 kila i žila. Pa proba. Udarac nogom, odbije se ko od kamena, povredio koleno, obaška tur, a glavu o beton. Plač i pretnje. Komšija ga gleda i ne shvata. Pravo u kafanu da dođe sebi od čuda.
    Drugi deo:
    Stiže i otac ili trener, šta li. Pravo na komšiju. Dreka. Ovaj u čudu ne shvata šta se hoće od njega, pa se okreće kelneru da mu prevede. U tom ga "trener" nogom s leđa. Komšija se okreće očinski: "Sačekaj, evo pitam kelnera" (nije ni shvatio da ga ovaj udara). A "trener", drži se i on za koleno, kuka i preti "Svi ste svedoci, povredio si dva šampiona, ima da te tužimo!". I ode. Komšija zbunjen, malo uvređen, jer se kafana trese od smeha...
    A da: I on vozi Yuga. A šta kao vozi taj Pagonis?
  • tralala

    15.07.2016 20:39
    driver
    90% komentara nema veze sa tekstom... Vozim 37 godina vozila svih kategorija i na ovo mogu reci da je u pitanju totalno nerazmisljanje i veliko neiskustvo vozaca. Tako se putnici ne voze i tako rizicna voznja se u delicu sekunde moze pretvoriti u tesku tragediju. Imali su veeeeliku srecu da su prosli bez povreda. Izmedju opterecenog i praznog vozila je ogromna razlika, jednostavno kao da nije isto vozilo.
    Jedan moj prijatelj je (na poledici) samo skliznuo sa puta i prevrnuo se na bok i udario glavom u stub i na mestu je poginuo, a vozio je i sporo zbog poledice i dobar dzip sa sirim gumama. Ja tog dana uopste nisam hteo da vozim, ali njemu djavo nije dao mira, posao da se proseta do prijatelja na kafu, a bila je nedelja. Ovo navodim kao primer koliko malo nepaznje i neiskustva moze biti fatalno.
    A ovi sa motoricima... pa provlace se i izlecu iznenada, nisu predvidljivi, zato svakodnevno i ginu. I meni je jedan naleteo na otvorena vrata kod Tasmajdana, davno, bio sam saputnik i hteo da izadjem iz vozila na trotoar, obilazio baja sa desne strane izmedju trotoara i vozila i natako se na vrata, srecom je prosao bez povreda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika