Nožem ubio suprugu i bebu u Veterniku

Arpad Sabo (29) iz Lipara kod Kule osumnjičen je da je preksinoć nožem ubio svoju pet godina mlađu suprugu Slavicu i njihovu četvoromesečnu ćerku Nikolinu u Kninskoj ulici u Veterniku.

Ubistvo se desilo u nedelju uveče oko 23 časa u kući u kojoj su živeli kao podstanari.

Tela je u ponedeljak ujutro pronašao stanodavac.

Osumnjičeni je uhapšen tek u ponedeljak popodne, dok se krio u Bačkoj Palanci, potvrđeno je iz policije.

Još nije poznato koje su okolnosti dovele do ovog zločina.

Prema nezvaničnim saznanjima, par se često svađao, a Arpad je bio sklon alkoholu. Radio u automehaničarskoj radionici u Kaću.

Sahrana majke i ćerke je u sredu, 17. avgusta u 15 časova na Novom groblju.

Inače, novosadska policija je dva dana ćutala o ovom zločinu i nije odgovarala na pitanja novinara, što je praksa otkad je na čelo novosadske policije imenovan načelnik Siniša Radaković. Takođe, iako se zločin dogodio pre dva dana, nije se oglasilo ni novosadsko tužilaštvo. Policija je izdala zvanično saopštenje tek kada se informacija pojavila u medijima. Uporno ćutanje u poslednje dve godine stvara lažnu sliku o tome kako je u prestonici Vojvodine skoro pa iskorenjen kriminal.

  • Vlada

    17.08.2016 15:49
    @Lotre

    Pa šta misliš što ga podbadam, što on više luduje ovde na netu, to lekari imaju više vremena da se bave izlečivim slučajevima. Nema na čemu, medicinska struko.
  • gradjanin

    17.08.2016 13:14
    @miki
    Stres je opravdanje da neko iskasapi svoju porodicu,kao najgora životinja? Da ponovim da je u pitanju četvoromesečno dete? Možda trenutno "slepilo" u vidu šamara,ili psovanje,što isto nije u redu,ali je mnoogo manji zločin...mislim,o čemu mi pričamo?
  • Lotre

    17.08.2016 12:47
    @Vlada
    Pa ti nisi normalan!!!
    Sad ce ovaj G klinicki slucaj opet da raspreda njegove patriJotske i antivojvodjanske nebuloze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika