VIDEO: Uhvaćen Novosađanin koji je bahato "driftovao" nasred bulevara, nema vozačku

Novosadska policija privela je u nedelju, 21. avgusta vozača crnog BMW koji je u subotu snimljen kako divljački "driftuje" nasred raskrsnice na Bulevaru patrijarha Pavla.

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija ga je dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMW u subotu je snimljen kako divljački vozi posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovorne vožnje saznali smo od sugrađana, a na snimku koji je objavila stranica Uživo sa novosadskih ulica može se videti kako BMW divlja dok druga vozila stoje i čekaju da se "predstava" završi. Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i jedva izbegao sudar.

  • Rade

    07.02.2017 14:40
    Razresiti sudiju koji svaki put oslobadja vakav olos i sljam!
  • Maki ns

    25.08.2016 09:17
    Tokio drift
    Ovo je klasicno lozenje na klip koji je postao ultrapopularan na drustvenim mrezama pre neki dan kada su likovi u rusiji u sred bela dana driftovali i pucali iz kalasa. A ovom liku je zivotni cilj da bude popularan i da se o ovome prica. Bez publiciteta kao da nije driftovao. Za ovakve stvari postoje skupovi bmw vozaca koji se odrzavaju po eveopi, konkretno je poslednji bio u Plovdivu u Bugarskoj i tamo se skupljaju prave face koje imaju i lovu i znaju sta rade a ne pvakvi diletanti. Tako da otpada mogucnost da je tatin sin jer da jeste zna se da bi ovo radio sa stilom a ne kao saban
  • Evo Rešenja

    23.08.2016 23:16
    Evo odgovora zašto nema imena!
    http://www.021.rs/story/Info/Srbija/143288/Sabic-Licni-podaci-vise-nece-biti-u-Dnevnim-biltenima.html
    Bravo Šabiću, treba takve i da štitimo, da se gospoda dripci ne uvrede, taman posla da im osećajne dušice pate što im se sazna ime. Zašto da ljudi saznaju ko je dripac ili kriminalac, taman posla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika