FOTO: Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Pet osoba je lakše, a jedna osoba teže je povređena u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu proteklog dana.

Stariji čovek na biciklu (71) povređen je u nezgodi koja se u subotu oko 9:15 dogodila u Petrovaradinu, na uglu Preradovićeve i Čajkovskog. Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, čovek je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar s lakšom povredom glave.

Motociklista (49) povređen je u nezgodi oko 12:15 na uglu Janka Veselinovića i Stevana Mokranjca. On je s povredom grudnog koša i ruke prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku, ali se radi o lakšim povredama.

Pedesetčetvorogodišnja žena povređena je u nezgodi koja se oko 21:15 dogodila u blizini TC "Big" na Sentandrejskom putu. Lekarska ekipa joj je pomogla na licu mesta, a potom je prevezla u Urgentni centar na saniranje povrede glave.

Dvoje je povređeno u nezgodi koja se sinoć oko 23:10 dogodila na uglu Cara Dušana i Bulevara cara Lazara. Muškarac (48) i žena za sada nepoznatih godina su s lakšim povredama glave prevezeni u Urgentni centar, dodaje dr Bursać.

Najteža nezgoda dogodila se rano jutros, oko 3:15 na ulasku u Begeč iz pravca Futoga. Muškarac star 31 godinu je s teškim povredama (politrauma) prevezen u Urgentni centar, dodaju za 021 u Hitnoj pomoći. 

  • Zoran

    11.09.2016 21:45
    Video Sam
    Prošao sam u 3.45 pored udesa u Begeču. Čudno je bilo to što je automobil zakucan u kamion koji stoji 5-6 metara van kolovoza. Kamion je bio parkiran a auto se zakucao nakon blaže krivine.
  • tosken

    11.09.2016 13:54
    U Begecu
    U Begecu se BMW zakucao u parkirani kamion,velika brzina,bahatost i udes...
  • Микица

    11.09.2016 11:21
    Генерално половина возача је зрела за поновно полагање јер не знају да возе, не поштују правила јер неће или их не знају. Невероватно је шта се ради у саобраћају. Па најгоре је кад се семафор поквари, а људи као изгубљени не знају шта да раде. Не дај боже да знају да треба знакове да гледају на том семафору... Има ту још баналних примера који би показали колко је велико незнање возача у Србији...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika