Opljačkana Erste banka na Novom naselju

Ekspozitura Erste banke na Bulevaru Jovana Dučića 17 na Novom naselju opljačkana je jutros oko 8:30 časova, saznaje 021.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, maskirani muškarac je naoružan pištoljem i nožem upao u banku i uz pretnju od jedne od službenica zatražio novac. Nakon što mu je predat novac, on je pobegao u pravcu Satelita.

Prema rečima svedoka, razbojnik je na sebi imao šešir, crne naočare, zelenu ešarpu i rukavice, dok mu je iz džepa virilo sečivo noža. Kada je izašao, stavio je pištolj u najlon kesu, dok je u velikoj kesi najverovatnije bio otet novac.

Policija je bukvalno stigla minut nakon pljačke i blokirala okolinu. Uviđaj je potrajao duže, a banka je i dalje zatvorena.

U Novosadskoj policiji su za 021.rs potvrdili da nije bilo povređenih i da se traga za počiniocem. Sumnja se da je imao pomagača koji je čuvao stražu tokom pljačke.

Inače, banka ima bezbedonosna vrata koja se mogu otvoriti samo iznutra, a otvara ih čovek iz obezbeđenja.

  • realno

    24.09.2016 11:38
    Sedis lepo kuci i uz kaficu, opleti po policiji, obezbedjenju lagano...
  • tiganj

    22.09.2016 16:38
    Jos jedan uobicajen dan u motoru regiona .
  • voša nije noša

    22.09.2016 16:10
    e, sad sam u šoku! pa gde je onaj kung - fu majstor sa tri broja većim odelom, što maltretira penzionere kad ko sme da uđe, što nije reagovao? hahahahah, e, sad ću se .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika