Uhapšeni mladići koji su pljačkali po Novom Sadu

Novosadska policija rasvetlila je četiri krađe i pokušaja krađe koje su počinila trojica 18-godišnjaka iz Novog Sada.

Dvojica njih, V.R. i L.P, uhapšeni su, a protiv trećeg policija će podneti krivičnu prijavu.

V. R. je uhapšen zbog sumnje da je, krajem aprila, maskiran i uz pretnju nožem, ukrao novac iz prodavnice u Petrovaradinu, kao i da je, u julu, preteći radnici pištoljem, pokušao da opljačka menjačnicu u centru grada.

Kriminalistička policija rasvetlila je još dva pokušaja razbojništva u novosadskim menjačnicama - u junu, kada je maskirani razbojnik uz pretnju pištoljem pokušao da ukrade novac od radnica. Za oba pokušaja pljačke tereti se treći osumnjičeni protiv koga će biti podneta krivična prijava, a u jednom od ovih razbojništava učestvovao je i L. P, koji je uhapšen pre dva dana.

V. R. i L. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika