Gospođinci: Preminuo nakon što su ga policajci priveli

Boško Tucakov (65) iz Gospođinaca preminuo je prilikom privođenja zbog saobraćajnog prekršaja.
Kako piše "Blic", mesto nesreće su ubrzo posetili i pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i tužilac kako bi utvrdili šta se tačno dogodilo, a tužilac je naredio obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti i da li je čovek imao alkohola u krvi.
 
Boškov brat Novak tvrdi da je video kada su ga policajci zaustavili ispred kuće i da su mu "zbog nekog prekršaja tražili dokumenta".
 
"On im je rekao da uđu unutra kako bi im dao dokumenta i počeo je da doziva ženu. Ona ga nije čula, a policajci su mu u dvorištu stavili lisice i odveli ga u auto. Ostao sam u čudu, ali nisam intervenisao zato što sam video da Boško bez ikakvog otpora i prepirke ulazi u policijski auto", priča Novak za ovaj list.
 
Boškov sin Teodor kaže da je "istina da policajci nisu mogli znati da je bio srčani bolesnik i da ne čuje dobro, ali da svejedno nisu smeli tako da ga privode".
 
IZ MUP-a navode da preminuli kod sebe nije imao nikakva dokumenta kad su ga zaustavili i da je odbio da se alkotestira i potom pokušao da ode, zbog čega su mu stavili lisice. Pozlilo mu je kad je seo u vozilo.
  • Vojvođanin

    16.11.2016 01:40
    Nekad kao i sad
    To sto se desilo ovom nesrecnom coveku se od 1944. zove "umro u prisustvu organa narodne vlasti". Tako su i pisali na nadgrobnim plocama.
    A ovi sto daju podrsku policiji, voleo bih danjih policija propusti kroz sake.
    Policija u Srbiji je samo jedna od brojnih kriminalnih grupa ciji clanovi se izivljavaju na slabima,a na jake ne smeju, ili poginu glupo. Broj obicnih gradjana koje su policajci u Srbiji ubili u odnosu na broj stanovnika je povelik i moze se uporediti sa brojem Afroamerikanaca kje je ubila americka policija. Samo, tamo protiv policijske brutalnosti protestuju hiljade, a ovde - niko.
  • BELENYI

    15.11.2016 20:33
    cccc
    Prema građanima se postupa kao prema gnjidama i ološu ! Strašno . Saučešće porodici !
  • lala

    15.11.2016 15:22
    Prvo ti otmu imovinu ,zatim te more gladju a sada te polako ubijaju eto ti srbijanske cokule I policijske drzave po diktatu iz moskve...To se zove OKUPACIJA pa folksdojceri 44 te nisu ovo radili sto Cetnicka srbijanska zandarmerija radi sada narodu po Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika