Novosađanka ranjena na Telepu i dalje u teškom stanju

Novosađanka Teodora K, koja je sinoć ranjena u pucnjavi na Telepu, a potom s teškim povredama prevezena na reanimaciju, trenutno je na intenzivnoj jedinici Urgentnog centra.
Na nju je na uglu Vardarske i Somborskog bulevara ispucano pet hitaca, a nepoznato je koliko ju je zaista pogodilo. Ona je s povredama opasnim po život prevezena u Urgentni centar, gde je i sada. 
 
Kako za 021 navode u Kliničkom centru Vojvodine, ova 30-godišnja Novosađanka je i dalje teškog opšteg stanja. Takođe, nalazi se pod stalnim nadzorom lekara. 
 
Podsetimo da je na ovu devojku pucano od strane, za sada, nepoznatih počinilaca. Policija je nakon uviđaja ocenila da se radilo o pokušaju ubistva. 
 
Uz Teodoru K. nalazio se i njen momak, koji nije povređen.
 
Ostatak priče, kao i fotografije sa lica mesta, možete da pogledate OVDE.
  • Joca

    22.11.2016 07:55
    Reketasi
    Eto kako stradaju oni koji vole da su uz vatru,ne ogreju se a dohvati ih plamen.
    Ovde se sve zna svaka kafana zna price o njima samo policija je ne upucena i cudi se cudu. Upleteni svi do guse.Filip ,Nenad,Policija i ostali zestoki kao uterivaci odavno su poznati, ali se gradjani pitaju dokle.Dali je zato postavljen novi nacelnik, da se bolje organizuje reketiranje u gradu.Bitange su sve jace i jace a gradjani unisteni.Radan covek ide ulicom oborenog lica slomljen a bitange i policija sede po kaficima osioni bahati sa sve grljenjem i tapsanjem po ledjima, kao novim manirom nedodirljivih.
  • Podbarac

    21.11.2016 02:49
    Kanda greška?
    Ispada da je dečko taj koji je dovezao kola, a kada su stigli do zgrade - on je izašao, a ona se prebacila sa suvozačevog mesta ma vozačko. Dakle, on nije izlazio iz zgrade nego ulazio u zgradu - navodno je već bio u zgradi.
    Taj momenta napadač ili nije video, pa pucao u nju greškom ili ko zna - možda i nije bila greška? Možda je napadač čekao da on izađe? Zašto je ona sela za vozačku mesto: Da preparkira kola ili da se odveze ili da kola budu spremna kada on izađe?
    Navodno, policija ispituje sve mogućnosti i motive. Čitam i da je dečko "poznat policiji po imovinskim deliktima, a sumnjičen je navodno i za prikrivanje"? Tako da je moguće svašta...
  • BobRock

    20.11.2016 23:06
    Za 60% nepismenih
    Za informaciju svima koji istoriju uče iz epske poezije : to je ekvivalent danas učenja iz vikipedije. Prvo, nisam majka nego otac. Drugo hajduci i uskoci su bili pljačkaši iz doba turaka. Osnovni posao im je bio pljačka. Najviše su pljačkali turske karavane ali u nedostatku istih nisu se libili da udare i na raju ako zafali robe/novca. Hajduk Veljko je identičan Arkanu ali je bio na pobedničkoj strani. Naleteo žestok period vladavine gde su turci hteli da zavedu red u pašaluku i da spreče masovno švercovanje i kriminal da samo oni lovu od trgovine sa austrijom uzimaju. Raja na čelu sa trgovcima (u manjini) i šefovima klanova aka. harambašama podiže ustanak. I to je to. Hajduci su identični Arkanu. Da smo 90ih pobedili Miletićev trg bi danas bio trg Arkana. Kult prema kriminalcima u ovom narodu postoji od tih dana jer su jedino pljačkaši napadali turke, pa su tako doživljavani kao heroji. Ovo ne znači da turci nisu bili surovi osvajači, naprotiv ali hajduci se nisu borili za raju već za sebe. Prva stvar koju je Miloš tražio od sultana 1831 je da mu on razreže godišnji porez a on da skuplja po Srbiji. U prvoj godini je skupio duplo, lapo dao sultanu a lapo u džep. Ovo su činjenice istorije. E sad ako hoćete vikipediju uzmite ralo i volove i orite drumove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika