Preminula Novosađanka ranjena u pucnjavi na Telepu

Teodora Kaćanski, u koju je nepoznati napadač pucao u subotu uveče na Telepu, preminula je večeras, potvrđeno je za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
Devojka je podlegla povredama oko 20.30h u Urgentnom centru.
 
Ova tridesetogodišnja Novosađanka u subotu je pogođena s pet metaka u stomak, vrat i ruku. Lekari su se od tada borili za njen život 
 
Podsetimo, na devojku je pucano u Vardarskoj ulici u subotu uveče, kada je izlazila iz automobila. Bila je u društvu momka, koji nije povređen. 
 
Policija traga za napadačem.
  • Sile

    25.11.2016 12:56
    @taja
    Lupas gluposti.
    Kako neko moze da izjavi svoje saucestvovanje u ovoj nesreci nego ovako.
    Ja tu ne vidim nilkakvu ne uctivost. Slazem se ako neko poznaje porodicu pa ne ode kod njih da izjavi licno saucesce nego se javlja ovde i to radi, jos se pretstavlja i spominje imenom oca, brata, sestru i pokojnu majku. Ali neko kao npr ja ili bilo ko drugi ko ne poznaje ni nju ni njenu familiju, moze da izrazi svoje saucestvovanje u njihovoj boli, jer mi je ili nam je zao sugradjanke, zao nam je te porodice koja to prezivljava i tako dalje...sta treba da idem i da se upoznajem sa njenima i izrazavam licno saucesce. Da se razuemomo, zao mi je kada ugasi bilo koji mlad zivot, i uvek to javno kazem da mi je zao tog nekog kome se to desili kao i njegovih roditelja koji u tim momentima dozivljavaju nesto najgore u zivotu, jer sam i sam roditelj. I zbog cega javno ne reci i dati tu vrstu komentara, zbog cega je to neumesno?
    Za ovaj drugi deo se slazem da ne treba trpati nos u tudje dvoriste i komentarisati ko je bio i u kojoj meri los i zasto je ko sa kim bio ili nije...
  • taja

    25.11.2016 09:57
    Ljudi
    Stvarno nemojte odavati pocast i izjavljivati saucesnje po vestima, to je tako neuctivo. Drugo, desilo se sta se desilo, da je kojim slucajem bilo obratno, ispala bi ona losa devojka ciji je bivsi decko izresetao jadnog i divnog sadasnjeg decka. Desava se nesreca, desila se. Tuzno je, ali ne osudjujte i ne petljajte se u nesto sto ne znate, bar ne ovako javno, to cavrljanje i zabadanje nosa ostavite za kafu sa komsinicom. Ovo je ozbiljna stvar i povlaci mnoga pitanja za koja vi niste merodavni da spekulisete po komentarima.
  • Ljubav

    24.11.2016 15:02
    A gde je taj ŽESTOKI bio dok se pucalo?
    U mišjoj rupi, kanda. Izašao tek kada se pojavila policija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika