Ženi autobus slučajno prešao preko noge kod Železničke stanice, vozaču pozlilo

Starija žena povređena je u udesu koji se dogodio oko 13:30 časova dogodio kod autobuskog stajališta na Bulevaru Jaše Tomića, kod Železničke stanice.

U Hitnoj pomoći su za 021. rs potvrdili da je njihova ekipa intervenisala i da su u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine prebacili ženu staru 78 godina koja je zadobila prelom noge, a koja je bila svesna stanju.

U Hitnoj pomoći kažu da je naknadno intervenisala još jedna njihova ekipa jer je pozlilo vozaču autobusa, pod čijim točkovima se našla starica.

Prema nezvaničnim saznanjima 021, do nezgode je došlo kada je autobus trebalo da krene sa stanice. Žena je pala baš u momentu kada je autobus kretao, pa vozač nije stigao pravovremeno da reaguje.

  • vozač

    18.12.2016 11:25
    @stasa
    Mogli bi ovako da pišemo u nedogled! Nisam mislio da bilo šta omalovažavam ili opravdavam, hteo sam samo da Vam pradstavim i nametnam malo širu sliku. Naime, znamo svi kako negde "tamo" funkcioniše i kako svi znaju šta je red, ali...
    Kad smo već spomenuli red kad se nađete na stajalištu ili u autobusu pogledajte oko sebe i onda mi kažite kako nisam u pravu i kako smo bahati.
    Situacija: 30-tak ljudi na stajalištu,
    od toga 10 uđe na prva vrata (jer se na PRVA ULAZI)

    Ma, nemam ni snage ni volje da objašnjavam....
  • Grgolj

    15.12.2016 00:30
    Novosadski autobusi su ubedljivo najprljavija gradska vozila u Evropi. Stakla su po pravilu musava, brojčane oznake (one napred, one nazad i one bočne) se ne mogu pročitati od prašine ili od stvrdnutog blata. Putnici na stajalištima krive vratove ne bi li dešifrovali liniju. U ranijim vremenima prljavo vozilo nije smelo da izađe iz kruga GRAS-a. Danas, izgleda, ne sme da izađe čisto!
  • Aca

    14.12.2016 18:59
    Ja sam bio jedan od momaka koji je bio od pocetka do kraja tamo i video ceo dogadjaj... ja mogu samo da vam kazem da nemate pravo da vi sami odredjujete krivicu kako vozaca tako i babe, niti da osudujete bilo koga koji su bili na licu mesta.. ja iskreno nisam ni znao nacin kako da pridjem jadnoj zeni koja je bila sokirana od bola i nije bukvalno mogla rec da pregovori... prislo joj je bilo vec 2,3 mladica i jedna devojka koji joj nisu ni na kakav nacin pomagali osim sto su je tesili, sto joj nije ni malo pomoglo dok nije dosla jedna od asistentkinja iz bolnice da joj zaustvari krvavenje... Niko nije mogao (ja tako mislim ) , nit je znao na koji nacin da joj pomogne jer su svi bili tolko potreseni (kao i ja) da nisu znali kako u toj situaciji da reaguju a da ne ispadnu manje korisni.. Jos su vozaca nazivali svakavim recima sto ga je dodatno demotivisalo i zbog toga je jos vise covek padao u depersiju. Nadam se da je sve ispalo kako treba i da su i vozac i baka u dobrom stanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika