Teška saobraćajna nesreća kod Kovilja, poginuo muškarac

Muškarac (37) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 časa na autoputu kod Kovilja.
Saobraćajka se dogodila na autoputu u blizini Kovilja, u smeru ka Beogradu. Interventne ekipa Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt.
 
Kako je potvrđeno za 021.rs u policiji, do nesreće je došlo kada je vozač "audija" u punoj brzini udario o zadnji deo kamiona koji je prevozio repu.
 
Tokom jučerašnjeg dana ekipe Hitne pomoći intervenisale su u još dva navrata. Najpre su oko 10 časova u Ulici Filipa Višnjića na Podbari u saobraćajnoj nezgodi povređeni 27-godišnji mladić i 68-godišnja žena.
 
Oko 14 časova u Industrijskoj zoni kod Novkabela lakše povrede vrata zadobio je muškarac star 50 godina.
  • teror

    16.12.2016 12:32
    Dosta sam putovao po Evropi ali ovakve kamiondzije kao kod nas zaista nigde nisam video. Bahati , bezobrazni , nekulturni , voze neosvetljene krntije sejuci smrt na putevima . Postajemo gori i od same Afrike .
  • Novosadjan

    16.12.2016 12:22
    otpozadi ga udario bas je pratio situaciju na putu
  • @ srbija=afrika

    16.12.2016 11:10
    aha
    Kamioni na auto putu? 80 km/h ograničenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika