Prijava protiv 14-ogodišnjaka zbog dojave o bombi u školi

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv 14-godišnjaka zbog izazivanja panike.
Sumnja se da je on, 25. novembra, zajedno sa godinu dana mlađim dečakom, telefonom pozvao broj 192 i prijavio da je postavljena bomba u jednoj novosadskoj osnovnoj školi.
 
Nakon evakuacije škole, protivdiverzionim pregledom utvrđeno je da je dojava bila lažna. 
  • Dr.

    23.12.2016 20:54
    @Komsha
    Kako možeš da lepiš epitete nekome,koga ne poznaješ??? Stvarno si stručnjak. Jadna deca,kojoj si ti nastavnik. Kao drugo,pošto si skroz pogrešio temu,moja deca su odavno završila školu i nikad nisam imao potrebe da idem u školu,a pogotovo to ni ne bih radio na način,koji si ti spomenuo,kao deranjem na nastavnike. Slažem se da ima i takvih,ali znam i da ima i takvih nastavnika,koji su kao i ti,zaljubljeni u sebe toliko,da ne vide svoje greške. Eeeee jado jedan jadni. Koga ćeš ti da obrazuješ sa takvim stavom da ste vi nastavnici nepogrešivi i da ne sme niko ništa da vam kaže??? Jadna su naša deca,kad im ovakvi kao ti drže nastavu.
  • x

    23.12.2016 20:42
    x
    Evo kako se odmah ovde javljaju nastavnici da brane kolege,koje ni ne poznaju,samo zato da bi prebacili krivicu na roditelje,da slučajno ne bi neko saznao šta se radi po školama i koliko su nastavnici neprofesionalni (svaka čast izuzezcima). Pa evo ovako gospodo. Veoma lako ćemo doći do istine. Neka ministar,a i javnost razgovara sa roditeljima dece,koja sad pohađaju školu,a može komotno i sa roditeljima bivših đaka,pa da vide šta će im reći. Sa kakvim su se problemima borili onda,a i sad. Pa valda toliki broj roditelja ima pravo kad kaže da su škole i pojedini zaposleni u njima katastrofalni,a niko to neće da promeni. Jadna su naša deca sa takvim nastavnicima(opet kažem svaka čast pojedincima).
  • Komsha

    23.12.2016 19:04
    @Dr.
    Bravo Dr, znaci ti si jedan od tih roditelja...
    Lepo (ne)vaspitavate decu!!
    Dolazite u skole i derete se na profesore kada dete dobije zasluzenu ocenu, kada ga opomenu da ne izostaje i ne pravi gluposti...
    Vi ste jedan od tih!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika