Dvojica Novosađana uhapšena sa 50 grama kokaina

Novosadska policija uhapsila je J.V. (46) i L.M. (44) zbog trgovine drogom.
U "sitroenu" L.M. koji je vozio J.V. policija je pronašla oko 50 grama kokaina.
 
Pretresom njihovih stanova, pronađena je manja količina kokaina, marihuane i psihoaktivnih pečuraka, kao i digitalna vaga za precizno merenje.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.

Teme

droga
  • Mastodont

    26.12.2016 09:19
    Baš dežurni napaćeni branitelj pandura je posle pola godine truda smislio novu tiradu za kopipejstovanje po vestima. Teško je to kad si toliko glup da ne možeš da kažeš šta misliš ni među šljamom u kafani a da ne ispadneš glup, pa moraš da luftiraš fristracije na netu.
  • @Neven

    23.12.2016 11:48
    Ne sme se zaboraviti i na narkomane. Iako se narkomani obično povezuju sa sitnim krađama i razbojništvima, njihov doprinos je mnogo veći. Ako izuzmemo činjenicu da su oni kao krajnji potrošaci osnovni uzrok postojanja narko dilera, njihovo najopasnije delovanje je usmereno na promovisanje narkomanije i negiranje njenih negativnih pojava. Često se na stranicama ovog portala oglašavaju komentarima na vesti o hapšenju njihovih dobavljača. Tim komentarima pokušavanju da umanje odgovornost uhapšenih tako što ukazuju na neku tobož evropsku praksu tretiranja narkomana, na lekovita svojstva narkotika, nipodištavanjem količine zaplenjenih narkotika, optužbama da su smetali policiji kao konkurencija...
  • Neven

    23.12.2016 09:30
    Smrtne kazne za dilere droge. Ubijaju nasu decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika