Osam povređenih u četiri udesa

Osam osoba, među kojima je i 15-godišnji dečak, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Ekipe Hitne pomoći su najpre intervenisale oko 13.30 časova zbog nezgode u kojoj su povređeni 25-godišnja devojka i 21-godišnji momak. Oni su proklizali sa puta u Industrijskoj zoni kod Novkabela.
 
Kako za 021.rs kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, nešto opasniji udes dogodio se na Sentandrejskom putu ka Čeneju, gde su povređena tri muškarca. 
 
"Oko 16.30 časova, na Sentandrejskom putu, posle nadvožnjaka ka Čeneju, u nezgodi su lakše povrede zadobila trojica muškaraca starih 29, 34 i 47 godina. U pitanju su kontuzivne povrede grudnog koša i ramena uglavnom", navodi Bursać.
 
Oko 18 časova, na uglu Vršačke i Bulevara patrijarha Pavla na Telepu povređena je 73-godišnja starica. Ona je zadobila kontuzivne povrede glave.
 
U Rumenci su oko 19.30h povređeni 15-godišnji dečak i 21-godišnja devojka. Dečak je zadobio povredu glave i prevezen je na dečju hirurgiju.
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
 
Iz Auto moto saveza apeluju na vozače da zbog klizavih kolovoza voze opreznije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika