Grafit "Vidimo se u paklu" na lokalu gde su ubijeni Jovanović i Roklicer

Grafit "P.... vidimo se u paklu" osvanuo je na lokalu "Moja kafanica", ispred kog su ubijeni Dragan Jovanović Gidra i Dario Roklicer.
Pretnje su osvanule na fasadi, pored imena lokala, koji otkad se dogodilo ubistvo ne radi, a sama lokacija je i dalje obeležena policijskim trakama.
 
Kako "Blic" nezvanično saznaje, u policiji se sumnja da je reč o "klincima" sa tribine, jer je Gidra bio nekadašnji vođa jedne od navijačkih grupa FK Vojvodine. 
 
"Niko nam nije prijavio pretnje vezane za ovaj slučaj. 'Moja kafanica' je posle ubistava zatvorena, a znamo da se ubrzo nakon toga pojavila i sporna poruka", navode nezvanično u policiji.
 
  
Podsetimo, Jovanović (26) i Roklicer (29) su na smrt pretučeni 21. decembra oko 4.30 časova ujutru. Oni su pretučeni metalnom šipkom, a Hitna pomoć je mogla samo da konstantuje smrt. Okrivljeni za dvostruko ubistvo je Stevan Josić (34) zvani Sima Strahota, koji je bio šef obezbeđenja "Moje kafanice". Takođe, uhapšen je i Miroslav K. koji je pomagao Josiću nakon učinjenog dela.
 
U policijskim akcijama nakon ubistva privedeno je više od 20 osoba, a iza rešetaka se zbog učestvovanja u tuči nalaze još i policajac Vladimir K, članovi obezbeđenja Petar R. i Mile N, kao i Jovanovićevi prijatelji Andrej Č. i Borislav Č.
 
Podsetimo i da su i Jovanović i Roklicer, kao i Josić, od ranije bili poznati policiji, a celu priču o ovom ubistvu možete pročitati OVDE.
  • maxmad

    12.01.2017 10:23
    pa,potpuno prikladan grafit...pomalo i duhovit...nekada su grafiti bili takvi,na pr.'papa se j. sa crncima'-na katedrali(ko se seca?) pa onaj moj omiljeni: 'malo nas je ali smo govna'...i tako...drago mi je da se duh vraca u nas grad- duhova ;)
    da ne bude zabune,ovde je tema grafit a ne zlocin i kazna,zar ne?
  • Novosadjanka

    01.01.2017 15:31
    Danas prodjoh bas tuda, nestao grafit sa zida,hm????
  • Drx

    01.01.2017 11:41
    Zaso već jednom neko ne pusti vodu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika