Majka i ćerka opljačkale najmanje 20 stanova u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je A. R. (34) iz Opštine Kovin zbog više teških krađa, a protiv njene sedamnaestogodišnje ćerke, koja se tereti za ista dela, podneće krivičnu prijavu.
Sumnja se da su njih dve provalile u najmanje dvadeset stanova u širem centru Novog Sada iz kojih su krale novac, zlato i druge dragocenosti.
 
Pretresom stana u kome su neprijavljeno boravile, policija je pronašla alat za obijanje i zlatni nakit za koji se sumnja da je ukraden.
 
A. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
  • Detelina

    17.01.2017 00:12
    Ne verujem da ce njih dve nesto ozbiljno biti kaznjene,narocito cerka.Znamo kakvi su zakoni u drzavi.Pitam se ko ce nadoknaditi stetu ostecenim vlasnicima stanova.
  • Rusofil_IQ0

    16.01.2017 18:55
    Moze slika pa ako odgovara da objavim adresu i vreme kad mi odgovara... da navrnu :)
    Ostali molim cekajte u redu!
  • Sta da se radi

    16.01.2017 18:18
    Mama i sedamnaestogodisnja cerka, auuuu opljackajte i mene nijesam ja gubav.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika