Udesi na Detelinari, Telepu i Bulevaru oslobođenja, među povređenima devetogodišnjak

Četiri osobe, među kojima je devetogodišnji dečak, povređeni su u četiri nezgode u toku jučerašnjeg dana.
Stariji muškarac (73) lakše je povređen u nezgodi koja se oko 9 časova dogodila na Bulevaru patrijarha Pavla na Telepu. On je zbrinut na licu mesta i prevezen na dalju dijagnostiku.
 
Muškarac star 63 godine povređen je u nezgodi koja se oko 10:30 dogodila u Hadži Ruvimovoj na Detelinari. Prema rečima dr Biljane Vasić iz Hitne pomoći, povređeni je zbrinut i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama.
 
Devetogodišnji dečak lakše je povređen u nezgodi koja se oko 11:30 dogodila u Kaću. I njega je lekarska ekipa zbrinula i prevezla na dijagnostiku u Dečiju bolnicu.
 
Tridesetjednogodišnja žena povređena je u nezgodi koja se oko 21 čas dogodila kod Daltonove zgrade na Bulevaru oslobođenja. Kako kaže dr Vasić, i ona je zbrinuta i sa lakšim povredama prevezena u Urgentni centar.
  • Mudri

    17.01.2017 09:57
    Bul. patrijarha Pavla
    Juče ujutru su bila tri izletanja u krivini Bulevara patrijarha Pavla pre ukrštanja sa Futoškim putem. Svako proleće gradsko zelenilo zameni po nekoliko stabala u tom delu bulevara zbog izletanja, preletanja i nadletanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika