Mladić iz Kaća poginuo u udesu u Americi

Živko Lakić (25) iz Kaća poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 13. januara na međudržavnom putu I-81 u Silver Spring Taunšipu, u SAD.

Kako prenose američki mediji, mladić je zaustavio svoj kamion na auto-putu i izašao, kada je na njega naleteo drugi kamion kojim je upravljao pedesetšestogodišnji A.K.

Državna policija Pensilvanije je saopštila da je uhapsila A.K, koji se tereti da je počinio saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom i niz drugih prekršaja.

Uhapšeni vozač je ispričao policiji da je moguće da se zbog umora uspavao, ali da je u nekom trenutku osetio da je udario u nešto. On se navodno zaustavio nekoliko stotina metara dalje da bi pregladao svoj kamion, ali je nakon toga nastavio vožnju, ne obrativši pažnju na čoveka kog je povredio na putu. Međutim, policija je nakon prijavljene nesreće uspela ubrzo da locira A. K. i da ga privede.

Mladić iz Kaća, koji je otišao u Ameriku trbuhom za kruhom, sahranjen je juče na Kaćkom groblju.

Na sajtu Srpske pravoslavne crkve u Čikagu objavljeno je da je Živko Lakić rođen u Novom Sadu, gde je završio osnovnu i srednju školu i pohađao Fakultet za menadžment. Živko Lakić je u Ameriku, po tim podacima, prvi put došao 2012. godine, zatim 2013. i naposletku 2014, kada je i rešio tu da ostane. Iste godine doselio se u Čikago i počeo da radi kao vozač kamiona u kompaniji "King logistics".

  • Johny Be Good

    03.02.2017 20:05
    (:
    javi se drazo !
  • Lazina gimnazija

    31.01.2017 00:30
    Zbogom Živko, neka ti je laka zemlja i neka te anđeli čuvaju! Da bar možemo da se pretvaramo da si još uvek tamo, i srećan, pa makar i da se nikad više ne vidimo. Saučešće porodici.
  • KALE

    30.01.2017 13:10
    Sudbina
    Sudbina je cudo,pobegnes od nemastine i zavrsis tako tuzno katastrofa od pokradene Srbije sta he dopustila

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika