Više teških krađa u Novom Sadu i okolini

Novosadska policija uhapsila je S. G. (32) zbog sumnje da je juče u Futogu, provalio u kuću i ukrao veću sumu novca u domaćoj i stranoj valuti.
Istog dana, kriminalistička policija ga je identifikovala i pronašla, sa gotovo celokupnom ukradenom sumom novca. Određeno mu je zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
 
Meštanin Bukovca (39) uhvaćen je u petak sa petnaest betonskih stubova, ukradenih sa ograde vinograda u Petrovaradinu. Sumnja se da je kleštima isekao metalnu žicu i iščupao stubove koje je policija pronašla u njegovom vozilu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za tešku krađu.
 
Policija u Bačkoj Palanci uhapsila je I. F. (23), osumnjičenog za tešku krađu, a protiv dvadesetosmogodišnjeg meštanina podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku.
 
Sumnja se da su njih dvojica, 4. februara oko ponoći, ukrala jednom meštaninu meso, provalivši u prostoriju u kojoj se sušilo. Policija je, ubrzo, pronašla I. F. sa ukradenim mesom i odredila mu zadržavanje do 48 sati. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.
 
Policija je uhapsila i sedamnaestogodišnjaka iz Begeča u pokušaju teške krađe. Neposredno posle prijave vlasnice, maloletnik je zatečen u prodavnici, u koju je nasilno ušao, a pronađen je i novac koji je, kako se sumnja, oduzeo iz kase.
 
Kod njega je pronađen skalpel i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa se tereti i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
 
Policija je u Bačkoj Palanci pronašla ukradeni pežo i dvojicu osumnjičenih, ubrzo posle prijave krađe. Sumnja se da su dvojica meštana, od kojih je jedan maloletan, ukrala otključan auto, sa ključevima u kontakt bravi.
 
Vozilo je vraćeno vlasniku, a protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
  • ns

    06.02.2017 23:22
    "neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila"??? Nemoj da je neko rekao kradja povredice im valjda osecanja! Ko ce stvarno glasati za politicare koji pisu ovakve zakone?!
  • Rusofil_IQ0

    06.02.2017 22:33
    @smrda s brda
    E bas is PRAVA smrda sa brda!!!
    Smeta ti sto neko osim lopovkog NIS-a valja dizel po nizoj ceni, da komsiji crkne krava, stidi se
  • av

    06.02.2017 21:26
    @srdo.. Gde to u Kamenici, daj adresu.. Valja taj dizel?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika