FOTO: Petoro povređeno u udesima u centru, na Futoškom i Kaćkom putu

Jedna osoba je teže, a četiri su lakše povređene u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u poslednja 24 sata u Novom Sadu.

Portparolka Hitne pomoći Biljana Vasić kaže da su njihove ekipe intervenisale u tri saobraćajne nezgode.

Prva intervencija je bila u 7:41h na Futoškom putu 16b, i u tom udesu su povređene dve osobe. Jedan muškarac sa politraumom u besvesnom stanju je stabilizovan i prevezen u Urgentni centar, dok je 35-godišnji muškarac zadobio lakše kontuzione povrede. Prema nezvaničnim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je vozač crvenog "forda" izgubio kontrolu i udario u drvo pored puta.

Hitna pomoć je intervenisala i u 19:10h na uglu ulica Kosovske i Đorđa Jovanovića. U tom udesu lakše su povređene dve osobe, 33-godišnja žena i muškarac od 36 godina. Oboje su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Sudar se dogodio u samoj rasrsnici, a pretpostavlja se da je uzrok nezgode neustupanje prvenstva prolaza.

Hitna pomoć je intervenisala zbog suobraćajne nezgode koja se u 20:45h dogodila na Kaćkom putu, pre ulaska u Novi Sad. Tom prilikom lakše je povređen 30-godišnji muškarac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika