Dvoje teže povređeno u dva požara na Telepu

Žena i muškarac teško su povređeni u dva požara na Telepu, u razmaku od tri sata i nekoliko stotina metara.

Kako je za 021.rs potvrđeno u spasilačkim službama, prvi požar je bio oko 9.25 časova u ulici Ilariona Ruvarca 28, a drugi u 13.30h u ulici Melhiora Erdujheljija 11.

Oba požara su ugasile ekipe vatrogasne brigade.

U Hitnoj pomoći za 021 navode da je u prvom požaru povređena žena stara 64 godine, koja je zadobila opekotine po licu i drugim delovima tela, a sa sličnim teškim povredama je prošao i muškarac od 35 godina, u drugom požaru.

Za sada nisu poznati uzroci požara. 

  • Ya

    24.02.2017 20:28
    Strasno
    Covek otac dva mala deteta je preminuo. Saucesce porodici a vama nek je na cast komentar
  • BUNT!

    19.02.2017 11:16
    Tuga!
    Stvarno se iznenadim, sa kime delim moj lepi Novi Sad. Čovek u teškom stanju odvežen u bolnicu, vi "gospoda" odmah o investitorima i gradnji. I da hoćete to zaustaviti nećete. Kao što ste zaustavili rušenje VELIKE PEČURKE, kao što nema ni jednog stabla na Novoj Detelinari.

    Čovek je u pitanju, nečiji otac, muž, prijatelj, komšija. Treba da vas sve kolektivno bude sramota za komentare koje ste napisali ispod ovog teksta!!!!
  • petar

    17.02.2017 23:28
    investitori
    uskoro,kreće blok zgrada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika