FOTO: Motociklista oboren, prevezen na reanimaciju

Četrdesetpetogodišnji motociklista teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi, danas u 16.30 sati, na Bulevaru cara Lazara.
Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je muškarca sa teškim telesnim povredama prevezla na reanimaciju.
 
Više o uzroku udesa, znaće se nakon saopštenja policije.
 
Nešto ranije popodne, povređena su dvojica muškaraca, starosti 63 i 43 godine, u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Kornelija Stankovića. I oni su zbrinuti na licu mesta.  
 
  • Kila

    28.02.2017 09:53
    Tomos
    Pre nego sto pocnete da se svadjate... Jel vidite da je na slici neki matorac na zoljici, a ne neki opasni bajker koji juri 100km/h???
  • The Lalosh

    28.02.2017 09:17
    @Dejan021
    Hoćeš da kažeš, iako nije kriv, ipak je kriv jer je zaboravio kristalnu kuglu pomoću koje je mogao da predvidi buduće događaje.

    A što ti ne bi bio kriv za istu stvar ako ti se ne daj bože desi da ti nesmotreni motoraš izleti pred auto?

    Koliko ja znam kristalna kugla je obavezna oprema za sve učesnike u saobraćaju.
  • Silovatelj

    28.02.2017 07:55
    @Dejan021, tako je!

    Žrtva je uvek kriva. Nema potrebe da se mi prilagodimo potrebama drugih. Vidim tako, ponekad, dete istrči na ulicu za loptom, to su te nepažljive majke. Pa neću valjda ja da se prilagođavam promenama i potrebama drugih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika